Naar inhoud springen Eleven Ways (Home)

Al onze diensten

Gebruikersonderzoeken

Hoe toegankelijk is de website of app van jouw organisatie? Wat vinden gebruikers met een beperking zelf van je product? Krijg inzicht dankzij een testmoment met echte gebruikers.

Wat we doen

Wij stellen samen met jouw scenario’s op en stellen een testpanel samen. We organiseren het onderzoek en stellen de resultaten daarna voor in een interactieve workshop.

Wanneer?

Binnen het ontwikkelproces van ieder digitaal product is gebruikersonderzoek op drie momenten toe te passen: voorafgaand, tijdens en achteraf. Om zo veel mogelijk nuttige inzichten te verzamelen en te kunnen anticiperen op probleemsituaties, raden we aan om in ieder stadium een onderzoek uit te voeren.

Wat zijn de voordelen?

  • Je leert hoe gebruikers typische taken uitvoeren en waar ze moeite mee hebben.
  • Je vindt toegankelijkheidsproblemen die de bediening bemoeilijken of in het ergste geval onmogelijk maken voor personen met bepaalde functiebeperkingen.
  • Het oplossen van deze problemen verbetert de gebruikerservaring voor een zeer divers publiek.

We hebben ervaring met het uitvoeren en begeleiden van gebruikerstests zowel op afstand (“remote accessibility testing”) als op locatie. Onze gebruikerstesten hebben al geholpen om onder andere de app van De Lijn, de website van de VDAB en de website van de Stad Gent te verbeteren.

Verbeter de gebruikerservaring van jouw website of app en neem contact met ons op om een gebruikerstest te organiseren.