Naar inhoud springen Eleven Ways (Home)

Over ons

Eleven Ways is een adviesbureau dat diensten levert op het gebied van digitale toegankelijkheid aan overheidsorganisaties, product teams en digital agencies.

We zijn sinds jaren een trouwe partner van overheden en websitebureaus in Vlaanderen en Nederland. Onze experts helpen duurzame relaties op te bouwen met organisaties die onze missie delen om het leven van mensen met een handicap te verbeteren door digitale inclusie.

Eleven Ways is een stichtend partner van DiAX, een collectief van deskundigen op het gebied van digitale toegankelijkheid.

Wat we doen

  • We testen en verbeteren de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van websites, apps, documenten en diensten.
  • We trainen en coachen digitale professionals (ontwerpers, ontwikkelaars en redacteurs) en begeleiden overheden die willen voldoen aan internationale richtlijnen inzake digitale toegankelijkheid.
  • In ons accessibility lab in Gent (of op locatie) organiseren we inclusief gebruikersonderzoek: met de hulp van mensen met een beperking testen we de toegankelijkheid van digitale touch points.
  • Via onze accessibility servicedesk zorgen onze gecertificeerde experts ervoor dat uw website of app voldoet aan WCAG (Web Content Accessibility Guidelines).

Waarmee kunnen we jouw organisatie helpen?

Alle contactgegevens

We willen ons team tijdelijk versterken met een accessibility-expert of front-end-engineer.

We willen onze nieuwe app laten testen door gebruikers met een beperking.

Gebruikers hebben opmerkingen gemaakt over de toegankelijkheid van onze website. Daar willen we mee aan de slag.

Een overheidsklant vraagt ons om te voldoen aan WCAG. Hoe pakken we dat aan?