Naar inhoud springen Eleven Ways (Home)

Al onze diensten

Empathy Lab

Ontdekken of ervaren hoe het is om het internet te gebruiken met een beperking? Dat kom je te weten tijdens een Empathy Lab! Duik met ons in deze wereld door middel van hands-on activiteiten en workshops.

Een Empathy Lab is een interactief evenement waar je leert wat digitale toegankelijkheid betekent, hoe mensen met een beperking op het internet surfen en met welke tools ze dat doen. We doen dat aan de hand van opstellingen en experimenten. We brengen zelfs 5 VR Headsets mee om de beleving compleet te maken.

Régine toont een deelnemer iets op het scherm

Wat kan je verwachten?

  • 10 interactieve stands met activiteiten of workshops. Je gaat het internet ervaren als iemand met dyslexie, je leert over de toegankelijkhheidsfuncties op je telefoon, gaat zelf aan de slag met een screenreader en meer!
  • Inspirerende verhalen van mensen met een beperking
  • Experts op de vloer die vragen van deelnemers kunnen beantwoorden
  • Video corner

Voor wie?

Deelnemen aan een Empathy Lab is bij uitstek nuttig voor digitale professionals, communicatieteams en mensen die sociale media beheren. Dankzij de experimenten, activiteiten en workshops krijgen ze meer inzicht in wat de impact is van digitale toegankelijkheid.

Meer weten

Bij Eleven Ways hebben we ervaring met het organiseren van Empathy Labs voor kleine en grote groepen. Voor overheden, bedrijven en op events. Neem contact op met Régine. We maken met plezier een offerte op maat, gericht op het aantal deelnemers en opties als sprekers.