Naar inhoud springen Eleven Ways (Home)

Al onze diensten

Coaching en strategie

Zelfs de meest ervaren ontwikkelaars stuiten tijdens hun werk op accessibility-vraagstukken. Als je een tweede paar ogen of een helpende hand nodig hebt, staan onze experts voor je klaar.

De tijd van ontwikkelaars is kostbaar. Een extra accessibility sprint kan duur uitpakken en vertragingen introduceren. Zeker als je ontwikkelteam nog niet goed vertrouwd is met het testen met screenreaders en andere hulpprogramma’s.

Een mogelijke uitkomst is om je team (tijdelijk) te versterken met een ervaren Accessibility Engineer of gecertificeerde QA Tester. Die werkt nauw samen met jouw team om ervoor te zorgen dat zij de meest effectieve toegankelijkheidsoplossingen implementeren. Hij of zij heeft bovendien toegang tot een testlab met een arsenaal aan devices en hulpmiddelen, om nieuwe features op eenvoudig verzoek te kunnen testen.

Zo zorgen we er samen voor dat jouw nieuwe website of app voldoet aan alle toegankelijkheidseisen zonder dat je je hoeft deadline hoef te missen.

Maak net als de VDAB en de Europese Commissie gebruik van onze expertise en informeer naar de mogelijkheden voor een supportcontract.