Naar inhoud springen Eleven Ways (Home)

Zo helpen we

Bij Eleven Ways kun je voor diverse diensten terecht. Wij zetten onze tanden graag in het evalueren van websites of apps, het uitvoeren van gebruikersonderzoeken of het leiden van een empathy lab. Lees alles over onze diensten of contacteer ons voor opdracht op maat.

 • Coaching en strategie

  Zelfs de meest ervaren ontwikkelaars stuiten tijdens hun werk op accessibility-vraagstukken. Als je een tweede paar ogen of een helpende hand nodig hebt, staan onze experts voor je klaar.

 • Audits

  Hoe toegankelijk is de website of app van jouw bedrijf of overheidsorganisatie? Welke stappen moet je nog nemen om te voldoen aan WCAG of de European Accessibility Act? 

 • Opleidingen

  Wil je leren wat je moet doen om digitale producten en diensten toegankelijk te maken of wat de regels zijn? We bieden opleidingen en trainingen aan voor developers, content schrijvers en managers.

 • Empathy Lab

  Ontdekken of ervaren hoe het is om het internet te gebruiken met een beperking? Dat kom je te weten tijdens een Empathy Lab! Duik met ons in deze wereld door middel van hands-on activiteiten en workshops.

 • Gebruikersonderzoeken

  Hoe toegankelijk is de website of app van jouw organisatie? Wat vinden gebruikers met een beperking zelf van je product? Krijg inzicht dankzij een testmoment met echte gebruikers.

Waarmee kunnen we jouw organisatie helpen?

Alle contactgegevens

We willen ons team tijdelijk versterken met een accessibility-expert of front-end-engineer.

We willen onze nieuwe app laten testen door gebruikers met een beperking.

Gebruikers hebben opmerkingen gemaakt over de toegankelijkheid van onze website. Daar willen we mee aan de slag.

Een overheidsklant vraagt ons om te voldoen aan WCAG. Hoe pakken we dat aan?